Markera alla kategorier som lästa Regler
16 januari 2018, 15:13



Svara på tråd  [ 5 inlägg ] 
 Stereo ljudet försvinner efter några sekunder? 
Författare Meddelande
cazzman
Wannabe
Wannabe

Inlägg: 5
Ort: Varberg
Medlemsnummer: 0
Namn: Mikael Cassegård
Inlägg Stereo ljudet försvinner efter några sekunder?
Hej!

Jag är totalt kass på bilar och bil stereo :-) Jag köpte en Civic Type-R ep3 strax innan hösten. Stereon fungerade hur bra som helst i början men för ca: 1 månad sen så rätt som det var dog ljudet? stereon fungerar och den spelar men ljudet är borta.
Har lossat stereo kablar och tryckt dit dom igen men ingen skillnad, igår märkte jag att kopplar jag ur stereon och sedan plugar i ISO kontakten igen så har jag ljud, men bara i några sekunder sedan är ljudet borta igen. Varje gång jag kopplar ur den och pluggar i ISO kontakten har jag ljud några sekunder? Någon som vet vad det kan vara för den fungerade som sagt hur bra som helst i början?

Jag bor i Södra Sverige i Varberg, vet inte om detta har nått med det att göra men när jag tänkte efter började detta när vintern närmade sig, när dom första minus graderna kom, vi har ju inte så många dagar med minus men ganska fuktigt, om det kan vara fukt i ISO kontakten, vet ju inte hur väl isolerade dessa bilar är med tanke på att dom ska vara lätta :-) Eller jag vet inte, som sagt ganska nollad på såna här saker :-)

/
Cazzman


20 december 2017, 08:33
Profil
Användarvisningsbild
pasen
Styrelsen
Styrelsen

Inlägg: 4618
Bilder: 0
Ort: Märsta
Medlemsnummer: 0
Bil: Accord -09
Namn: Richard Lindström
Inlägg Re: Stereo ljudet försvinner efter några sekunder?
Låter ju som något vajsing med förstärkaren i stereon. Provat med annan stereo?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

_________________
Richard Lindström, Stockholm/Sigtuna
IT-ansvarig, it@hondaklubben.com
Kör:
Accord 2.0 Exe -09
Civic Type-R -15

Kört:
Civic EP3
S2000 -01
Prelude BB6


21 december 2017, 15:45
Profil Visa medlemmens fotoalbum
Användarvisningsbild
gnagis
Kunnig
Kunnig

Inlägg: 859
Ort: Karlstad
Medlemsnummer: 86
Bil: Civic FN2
Namn: Daniel Svensson
Inlägg Re: Stereo ljudet försvinner efter några sekunder?
då ludet tvärt dör så är det garanterat inte ett analogt fel (dvs kabel problem eller liknande) jag tror exempelvis på slutsteget i själva stereon som har nått trasigt o den kanske överhettar eller överbelastar och därav slår ifrån.
testa om du kan med en annan enhet som pasen säger, att det beror på kablarna eller ison tor jag knappast.

_________________
[b]Daniel "gnagis" Svensson[/b]
Member since: [b]2002[/b]


21 december 2017, 15:50
Profil ICQ WWW
cazzman
Wannabe
Wannabe

Inlägg: 5
Ort: Varberg
Medlemsnummer: 0
Namn: Mikael Cassegård
Inlägg Re: Stereo ljudet försvinner efter några sekunder?
Hej!

Stereon är de inte för jag har provat med två st. Första gången det kom satt stereon i som förre ägaren haft, en 1-din. Då bytte jag till min, en 2-din och det är samma problem


21 december 2017, 17:08
Profil
Användarvisningsbild
fonzeka
Proffs
Proffs

Inlägg: 2894
Ort: Avesta
Medlemsnummer: 133
Bil: S2000
Namn: Anders Westlund
Inlägg Re: Stereo ljudet försvinner efter några sekunder?
Lokalisera vilka stift i ISO-kontakten som går till högtalarna, sen mäter du resistansen där på varje högtalare.
Bör ligga nånstans kring 3 ohm.
Om det är kortis i någon av dem kan det kanske vara nån skyddsfunktion som slår ifrån slutstegen.

_________________
#hondaklubben@EFnet.org


21 december 2017, 18:39
Profil
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Svara på tråd   [ 5 inlägg ] 

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  


© Honda Performance Club
phpBB © phpBB Group.