Sida 1 av 1

Motorlampa lyser på Honda Accord Type S 07

Postat: 5 april 2015, 18:45
av Koffe89
Hej! Min Type S gula motorlampa började lysa och det visade sig att flexröret vad kass så jag har nu fixat detta men ska försöka skaffa ett nytt. Tog bort pluspolen ett tag och satte sedan tillbaka så att lampan slocknade men efter jag var på Elmia igår och gasade på lite så började det lysa igen.
Då till min lilla fråga.

Det läcker inget men kan det vara så att eftersom att jag har ett K&N Typhoon CAI och DC Sports 4-2-1 grenrör och ett Skunk2 2.5tums Catback system att värdera visar fel då det blir för lätt flöde ut?

Tanken är ju att mappa den men har inte hunnit kolla upp numret på styrboxen än som jag har skrivit i ett tidigare inlägg.

MVH Kristoffer

Re: Motorlampa lyser på Honda Accord Type S 07

Postat: 5 april 2015, 19:29
av pasen
Blir väl svårt att dra några slutsatser innan du har kollat vilken felkod det är. Kan lika gärna vara något helt annat, om du inte redan kollat det?

Re: Motorlampa lyser på Honda Accord Type S 07

Postat: 6 april 2015, 14:27
av NerminLjutika
Hade samma problem med min då var det avgas lekage. När det var lagat så sotade jag ur bilen ordentligt och efter det så har den inte tänts igen. Kanske kan vara lambdan som fått stryk efter lekage? Åk till Honda och ta felkod så får du rätt svar direkt. Efter vanliga basic uppgraderingarna så ska inte lampan lysa då är det något annat som spökar.
Mvh

Re: Motorlampa lyser på Honda Accord Type S 07

Postat: 6 april 2015, 15:05
av Koffe89
Då får jag allt åka och kolla upp detta i veckan. Tycker själv det är konstigt så det var lika bra och fråga! Tack för de samma svaren!

MVH Kristoffer

Re: Motorlampa lyser på Honda Accord Type S 07

Postat: 20 april 2015, 20:18
av Koffe89
Har kollat upp vad det är för felkoder och vi släkte för att se om det hjälpte efter jag fixade avgassystemet men det har börjat lysa igen och koderna är.
P0134 -O2-sensorkrets, ingen aktivitet detekterad (bank 1, sensor 1)

P1157 -O2-sensorkrets, hög spänning (bank 1, sensor 1)
-Permanent

Och efter vi släkte första gången så började VSA lampan lysa.