till de blivande makarna på Hpc

För Topics som ej är motorrelaterade
Koffe
Gillar Honda!
Gillar Honda!
Inlägg: 305
Blev medlem: 26 april 2004, 19:21
Ort: Löddeköpinge TEAM Södervidinge

26 augusti 2006, 14:14

Hittade denna på http://www.sporthoj.com men den passar här med, läs begrunda och njut

Gav mig en massa goda skratt iaf

Lycka till! <!--emo&:D-->Bild<!--endemo-->

Mvh Koffe (som också blivit tämjd dock ej gift.....än)
Bild


Frihetsmyten har vi då alltså ältat tidigare, slutsatsen var nog att den största frihet man uppnår är när man hittat en pantad köpare på blocket – ni vet den därna killen som säger ”fan va koolt” när du precis ljugit om oljeläckaget och sagt det är en automatisk kedjesmörjning ala Scottoiler.

Meeen, jag är inte riktigt säker på att vi fick rätt där! :-)

Den andra myten är – För att träffa bruuuudar! Det stämmer inte, träffar du en brud med din hoj kommer hon förmodligen gå sönder och hata dig resten av livet. Speciellt vi med liter-hojar, våra ekipage måste väga närmare 300 kilo – för vi är feta.

Hur annars kan man gnälla över dåligt drag i en modern 600cc?!

Vi glider omkring om kvällarna framför lokala haken, oavsett om vi bor i city eller i Knäckebröhult finns det alltid en naturlig samlingsplats. I städerna företrädelsevis McDonalds men även ute i busken finns det platser, ”Ola´s Grill o Gott” eller kiosken nere vid rondellen…

Där visar man upp sig likt en påfågelhane, försöker med de mest konstiga saker impa på brudarna. Jag menar… En stor feeeet burnout!? Man lägger ett rökmoln likt dimman över Lützen och förväntar sig att brudarna skall ”Ooooh:a och Aaaaahhh:a” över vår bragd!?

Samma brudar som spenderat 3 timmar i badrummet med att smörja in sig i svindyra kokosnötsoljor med rosblad och fyra sorters asdyra barker från utrotade trädarter från djupaste Honduras. Har 7 olika sorters smeter i ansiktet (smeter som vi män måste gå hos en talpedagog i 3 år för att ens kunna uttala – därav den skrivna inköpslistan vi får av våra respektive senare i livet) bara för att se bra ut och lukta gott.

Det var misstag nr. 1!!

Men ibland händer det… Det säger liksom klick, en av brudarna kommer fram till en (tack gode gud för Marinella o Russian samt Alkoläsker, utan dessa drycker hade vi dött ut för länge sedan - vi män alltså för kvinnorna överlever alltid på något magiskt sätt).

Allt går jättebra, hon lyssnar troget när du berättar om den gången du drog snuten (det har aldrig hänt, det vi alla – inklusive tjejerna) och varför en turbo ”e såå jäla ball”.

Man börjar dejta… Den bästa tiden någonsin! Du hämtar upp donnan med hojjen, ni åker ut och fikar o snackar, fortfarande förbi varandra inte till. Känslan är såå najs när man känner hennes tuttar i ryggen. Ja?! Det är ju sant!

Detta fungerar ju kanon detta… Snart kommer sakta ”flytta-ihop-stadiet-snacket” med i bilden. Vi män som endast har bott med våra mammor tidigare börjar direkt ana oråd med det hela. Men vi är inte svårövertalade, för känslan att ha brösten i händerna är så mycket roligare än bara tryckta mot ryggen – eller inte alls. Dessutom kan man ju ”träffas” varje dag!!

Tiden går och man fixar en lägenhet. Man hjälper plikttroget att flytta hennes alla saker. Man frågar helt enkelt inte ens om nyttan med 16 olika saltkar utformade som delfiner och isberg. Att man skall ha 7 virkade kuddar i skinnsoffan verkar väl inte sådär jättekonstigt. Att man får en samlad yta om 14 cm2 i badrummet spelar inte så stor roll i alla fall, för alla vet att man kan både duscha, raka & tvätta sig med enbart COOP´s schampoo.

Men se nu börjar det… Det som var självklart, underförstått och till glädje för båda tidigare – det är inte det samma nu.

52” TV:n du haft i 3 år, den som skänkt dig så mycket glädje under nätterna då piratkortet till TV1000 fortfarande fungerade, den är nu ”ful”… Den är inte FUL-ful, den är bara inte tillräckligt rund.

”Eum”, tänker vi och undrar vad som igentligen menas med det. Nåja, det kanske hon har rätt i tänker vi efter ett par dagar. ”Och en sådan stor TV är kanske inte ens bra för synen”, försöker vi motivera oss med. TV:n tas imot av en glad yngre (singel) brorsa och ersätts med why-screen 4:3, 25 tums Telefunken – billig men framförallt… …rund?!

Det var misstag nr 2!!

Snart kommer man in i lunken. Man får det förklarat att det inte är TV:n som är liten, det är ens syn som är dålig och kommande gemensamma shoppingturer (man kan aldrig handla var för sig, man skall klänga på varandra och diskutera inköpen i samråd) slutar allt som oftast med ett besök inne hos Synsam. Alla där inne, inklusive din tjej, hävdar att du har dålig syn. ”Där ser du!” säger donnan, som inte fattat att de som jobbar där lever av att pracka på intet ont anade folk glasögon för att överleva, ”Du skulle se så snygg ut i dessa”!.

Bara bågarna kostar 3000:- och tillsammans med glasen får dem dig att se ut som samma snubbe på föreningssparbanken, den där fula fan du fnissade åt när ni sökte lånet till lägenheten.

”Älskling?”
- Mmm?
”Du kör inte så mycket motorcykel längre!”
- Nae, det har inte blivit så mycket tid till det. Men jag och Ubbe drar snart en helg till Skottland med hojjarna.
”…….”
- Baby?
”Jag tycker inte VI behöver motorcykeln längre!”
- Vahh?!
”Jag känner mig åsidosatt och dessutom är det farligt!”
- Nej, det är inte farligt. Jag kör ju lugnt och du veeeet ju att det är DIG som jag gillar allra mest!”
”Jag vill att du säljer den, jag är rädd när du är ute och åker!”
- Nämen vafaaan, jag tänker fan inte s…
”Snyft, gråt, pip”
- Men…
”Pipröst, snyft, älskling,…”

2 dagar senare sitter du framför datorn. Netnanny är numera installerat så du kan glömma allt vad porr heter, tom orden på susning.nu är censurerade. Under bokmärkesfliken finns 14 olika hemtex-butiker, Wella samt allt möjligt annat som du inte har en aning om inkl. Fråga doktorn och direktlänkar till totalt spåniga singel-kärringar som råder andra om relationsproblem. Dina länkar till Sporthoj.com är raderade sedan länge och dessutom spärrade på hårdvarunivå.

Du har börjat hajja piken då startsidan ändrats från Aftonbladet till Blocket… Det är då dags!

Du genomför bragden att sälja hojjen medans du upptäcker dig själv med att komma med alla möjliga orsaker till varför du skall sälja hojjen för presumtiva köpare. Allt från att ha ont i ryggen, dålig ekonomi, tillökning i familjen… Ingen varken tror dig eller bryr sig, alla vet ändå att man bara inte kan tala om som det är; ”Bruden tvingar mig!” – det skulle ju punktera ens hela manlighet.

Det var misstag nr. 3!

Du känner dig ändå ganska OK utan hoj. Tjejen är mysig och det är faktiskt ganska ok hemma, även om du endast vågar sitta i skräddarställning 50cm från TV:n när tjejen är ute fikar med hennes, totalt spåniga, tjejkompisar.

Dagarna går, varje gång du hör ett slipon skrika i bakgrunden känner du ett litet hack i bröstet. Men det är allt. Självklart fungerar inte ”finska rycket” i längden. Pillren gör henne ”skum” – verkligheten hinner ikapp, hon är på smällen! Att växa upp och ta ansvar är nu ett faktum!

Kombin inhandlas, en beggad Volvo V70… Utan turbo… Den har 140 hästar och väger 3 ton – 4 när veckohandlingen genomförs. Att grabben behöver blöjor, det hade du fattat redan innan. Att han behöver 3 byten om dagen, det kan väl ingen tänka sig??! Jag menar, han ammas ju för fasen fortfarande!!!

Detta ställer till det med än mer problem för dig…. De där tuttarna du förr tyckte var sååå najs, de är numera ”ömma” och inte ”fina” - och kan därmed inte visas för dig, än mindre får du känna på dem.

Julafton kommer och din tjej hittar dig liggandes på golvet lekandes med grabbens bilbana. Själv sitter grabben lutad mot soffan. Han har precis svalt 4 flirtkulor och håller på att suga i sig ett rött paketsnöre likt en lång, röd, spaghetti. Självklart blir hon asförbannad och resulterar i ett enuckförhållande på 2 månader.

Våren kommer, tjejen envisas fortfarande med att inte visa sig naken. Sex har man på bemärkelsedagar eller om du gjort något riktigt bra – som att klippa gräsmattan trots att fotbolls VM är på TV:n. Sportreferaten på radio är ändå mer beskrivande än den där lilla skit-tv:n tänker du medans du rensar, den icke motordrivna, gräsklipparen.

Nu börjar du verkligen sakna polarna, bågarna, ljuden… Att få köra om dessa jäääävla Volvo-kombis på bakhjulet…

Bitterheten känns inte långt ifrån… Grabben är över 1 år och fortsätter att skita som aldrig förr. Du har allvarligt funderat på om det skulle skada grabben på något sätt om han fick leva de första 3 åren i badkaret – där räcker det ju om man bara spolar av honom ett par ggr om dagen. Efter att du lekt med tanken någon minut avfärdar du den snabbt. Kärringen skulle ju få spel (du tänker inte ens rationellt längre)…

Åren går, kärringen blir allt fulare för varje år, bitskare också för den delen. Grabben börjar bli småkaxig och länsar farsans plånbok när han kommer hem om kvällarna. Internet är lika jäfla censurerat som förr men nu har spärren på motorfordon i alla fall hävts. Inte av dig, det fick en tekniker på firman komma hem o lösa – själv fattar du nada av datorer och kärringen får ju inget veta.

Ahhh… Yamaha… Fireblade… Nya modeller med fly-by-wire…. Gahhh….. Dräggel….

Du tar upp motorcykeldiskussionen med din, numera, fru som slår ut med armarna och totalt vägrar inse vitsen med hellvetesmaskinerna. Och varför du måste vara ”så barnslig”. Du förklarar kort och gott att du kommer att köpa en mc vare sig hon vill eller ej och du är reda att skilja dig om hon inte ser till ditt behov i detta ärende.

Den kvällen har ni sex… Rytmiskt och på rutin… Att se varandra i ögonen är uteslutet, det skulle inte gå ändå – lampan har inte varit tänd under en sexakt de senaste 17 åren.

Vid frukostbordet dagen efter, säger hon:

”Älskling?”
- Mmmm?
”Jag tycker det är ok att du köper en motorcykel!”
- …. Vah?? Menar du det??!
”Ja, jag har tänkt på det och det är ok. Bara inte en sådan där farlig, en som man sitter framåtlutad på!”
- M m mmm.. Men?! (du orkar inte tjafsa, allt är bättre än inget och att skiljas kostar 50% MINST) OK!

Samma söndag åker du och lägger handpenningen på en Virago… 1100cc, MER kubik än du någonsin haft!
Du hämtar ut den samma vecka, köper nytt läder, ny hjälm – en sådan där öppen, och stövlar med fransar på, din fru är trots allt med i affären och är ditt smakråd, det har hon ju varit de senaste åren och du är programmerad att lyssna till hennes råd.

Du sätter dig på hojen och svänger ut ur radhuskvarteret, gasar lite extra och det smattrar sååååå skönt. Du börjar känna dig som en man igen, du skiter i allt, Volvon är en jefla skitbil när allt kommer omkring. Du kör längs de gamla goda vägarna som du tidigare kört på! Doften av träden, koskiten på åkrarna och dielsen från den där jävla bondmercan du vågade blåsa om på den 800 m långa raksträcken för 2 minuter sedan…

AhhhhhhhHHhhh!!!!!!!!! F R I H E T!!!!!!!

DET VAR MISSTAG 4!!!!
Senast redigerad av 1 Koffe, redigerad totalt 26 gånger.
ctrmange
Wannabe
Wannabe
Inlägg: 9
Blev medlem: 9 november 2005, 19:36
Ort: Stockholm

26 augusti 2006, 14:31

<!--emo&:biglaugh2:-->Bild<!--endemo--> fan va bra
Magnus Bivegård
<span style='color:blue'>#1643</span>
Stockholm (Hässelby)


Toyota Supra MKIV

Tidigare:
Subaru Impreza GT 99
CTR 03
sommarhydda
Wannabe
Wannabe
Inlägg: 0
Blev medlem: 6 januari 2005, 01:04
Ort: Karlstad

26 augusti 2006, 15:24

Bwahahahahahha <!--emo&:wohow:-->Bild<!--endemo--> <!--emo&:wohow:-->Bild<!--endemo--> <!--emo&:wohow:-->Bild<!--endemo-->
"We are each of us angels with only one wing and we can only fly embraceing eachother"
"The 7P"
Proper
Prior
Planing
Prevents
Piss
Poor
Preformence.

// Björn "Sommarhydda" Wollarz
Henka
Användare
Användare
Inlägg: 73
Blev medlem: 26 juli 2004, 23:28

26 augusti 2006, 15:50

hahaha så jävla bra!
[b]<span style='color:red'>Henrik Reidemar</span>[/b]
<span style='color:red'>Uppland/Enköping
Medlems n.r 895
Civic ESI Sedan -94
[i]N/A trimmad 168hk[/i]
</span>
Spec
Användare
Användare
Inlägg: 61
Blev medlem: 25 juli 2004, 13:35
Ort: Borlänge

28 augusti 2006, 11:45

Helt sjukt roligt <!--emo&:biglaugh2:-->Bild<!--endemo--> får så galet roliga bilder i huvet <!--emo&:D-->Bild<!--endemo-->
<!--coloro:#0000FF--><span style="color:#0000FF"><!--/coloro-->[b]Martin Leander - official Bärjon of HPC
Toyota MR2 -93
Borlänge[/b]<!--colorc--></span><!--/colorc-->
Användarvisningsbild
Steffo
HPC Medlem
HPC Medlem
Inlägg: 2156
Blev medlem: 16 februari 2005, 10:03
Bil: Pilot EX-L 2016
Namn: Stefan Blixt
Ort: Stockholm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

28 augusti 2006, 12:04

Helskön och träffsäker! Riktigt duktig skribent! <!--emo&:wohow:-->Bild<!--endemo--> <!--emo&:thumbup:-->Bild<!--endemo-->
Stockholm
Honda Pilot EX-L AWD 2016
Användarvisningsbild
{BÅGEN}
Styrelsen Gold
Styrelsen Gold
Inlägg: 4205
Blev medlem: 17 april 2006, 10:38
Bil: Civic Ed / Civic Hybrid
Namn: Mattias Bågenholm
Ort: Göteborg
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

28 augusti 2006, 12:14

ja du vad skall man säga...

På lördag är man ju själv en make och kan inte riktigt hålla med men de e klart i stort så funkar de på de sättet..

Då gäller de att komma på hemligheten med just den tjejen du är med.
När ni har gjort de så är de inga störe problem att få de mesta inom rimliga gränser..

Klart att man hör pikar ibland som t.ex. "fan va den låter, jag får ont i huvudet" eller

" måste den vara så jävla låg de går ju knappt att köra med den" och

"skall den verkligen dra så mycket bensin, finns de ingen billigare bil att köra?"

Men då gäller de som sagt att veta om den där hemligheten som gör att hon accepterar allt och tänker på något annat... <!--emo&:D-->Bild<!--endemo-->

Då grabbar är inte så farligt att binda sig... he he he <!--emo&:)-->Bild<!--endemo-->
*Medlems ansvarig*
*Kassör*
Mattias Bågenholm
0707-300215

Bilar
Civic ED Turbo "Kanjo" -91
FRV 1.8 -06
Accord 2.0 -07


Har ni några frågor ang ert medlemsskap i HPC så skicka ett PM till mig. :)
EcciBaka
Wannabe
Wannabe
Inlägg: 41
Blev medlem: 25 juli 2004, 14:48
Bil: Civic Aerodeck 1,8vti -00
Namn: Alexander Rothberg
Ort: Åland
Kontakt:

28 augusti 2006, 12:44

bågen: du är förlorad, hon har vaggat in dej i säkerhetens dimma, likt en räv på jönna backar smyger upp på en harpalt, smyger hon upp mot dej i motvind för att dölja sina spår. lita ALDRIG på en kvinna, som du ska binda dig med, när det gäller din bil/hoj/dator/tv/stereo eller de andra viktiga sakerna i ditt hem t.ex. den där fula kramdjursormen du döpt till pingis som alltid legat i soffan o fortsättningsvis SKA göra det eller takfläkten som svalkat dig under varma sommarnätter.

BE WARE, en vacker dag slår hon klorna i ryggen på dej och BÄR UT tvn tillsammans med sin syster o allt du har att säga är; "ja älskling"

<!--emo&;)-->Bild<!--endemo--> skämt o sido grattis (Y)
------------------------
"Fighting in forums is like competing in the special olympics,
eaven if you win, you are still retarded..."
------------------------
Användarvisningsbild
{BÅGEN}
Styrelsen Gold
Styrelsen Gold
Inlägg: 4205
Blev medlem: 17 april 2006, 10:38
Bil: Civic Ed / Civic Hybrid
Namn: Mattias Bågenholm
Ort: Göteborg
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

28 augusti 2006, 12:49

Ha ha ha ja de kanske är så Ecci men nu har du ju tipsat mig så jag skall ha ett par ögon i nacken också.

Sova med bil nyckeln under kudden och parkera på olika ställen jämnt.

Dags att bygga upp ett skydd kanske sätta rörelse larm på dator och hemma bio.. <!--emo&:)-->Bild<!--endemo-->

Keep youre friends close and youre wife closer....
*Medlems ansvarig*
*Kassör*
Mattias Bågenholm
0707-300215

Bilar
Civic ED Turbo "Kanjo" -91
FRV 1.8 -06
Accord 2.0 -07


Har ni några frågor ang ert medlemsskap i HPC så skicka ett PM till mig. :)
Användarvisningsbild
Steffo
HPC Medlem
HPC Medlem
Inlägg: 2156
Blev medlem: 16 februari 2005, 10:03
Bil: Pilot EX-L 2016
Namn: Stefan Blixt
Ort: Stockholm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

28 augusti 2006, 13:38

Jag har en polare som råkat ut för detta och helt stilla accepterar allt med ett leende... Han hade en skaplig stereo som han sparat ihop till under en längre tid och byggt på vartefter han fått råd. Den var för "stor" för parets nya lägenhet och har nu ersatts av en liten äcklig slimmad skitstereo som ser fin ut, men låter acceptabelt på sin höjd.

Hans "fula och skrymmande" TV har också åkt ut till förmån för 2st LCD-skärmar. En i vardagsrummet och en i sovrummet. Hoppla tänker ni. Det var väl inte så dumt iallafall? Nej, det tyckte jag också tills han satte på TV:n och det visar sig att de nappat på ett superbilligt skiterbjudande och köpt 2 skärmar (en liten och en stor) för priset av en stor. Kruxet var bara att kvaliten på bilden är så risig så att jag knappt orkar se på den. Man blir alldeles yr i huvudet av att det är så dålig skärpa. Men fin att se på är den när den är avstängd...

Nej fy fan, så får det bara inte gå till!

Själv så har jag varit sambo med min tjej i 6 år snart och hon kan ha synpunkter på en del grejor liksom jag har på hennes grejor, men med mindre kompromisser så blir båda nöjda. Hon hatade till exempel min stereo för att det var så mycket fula sladdar som syntes. Jag kompromissade och satte upp lister på väggarna och gömde varenda kabel. Det blev skitsnyggt och vi är båda nöjda <!--emo&:D-->Bild<!--endemo--> . Men jag kanske har en förstående tjej som för övrigt älskar att lyssna på hög musik och att spela X-box med dolby digital-ljud saå hon prioriterar också stereon högt.

Lite värre är det att motivera varför min nya fina CTR (som hon tycker ser tuff och snygg ut) har förvandlats från en tyst, trevlig och ettrig bil till ett vrålande monster bara för att tjäna kanske 5-10 hk extra... Hon accepterar det men besvikelsen kan hon inte dölja. Hmm, det kanske är dags för en kompensation av något slag. <!--emo&:hmm:-->Bild<!--endemo-->
Stockholm
Honda Pilot EX-L AWD 2016
EcciBaka
Wannabe
Wannabe
Inlägg: 41
Blev medlem: 25 juli 2004, 14:48
Bil: Civic Aerodeck 1,8vti -00
Namn: Alexander Rothberg
Ort: Åland
Kontakt:

28 augusti 2006, 16:17

hon säger att min tv är för stor och fyrkantig. jag säger att hennes prylar är för små o runda <!--emo&:D-->Bild<!--endemo-->
Sån tur att jag inte haft sambo mer än 6 månader för INGEN... jag menar INGEN rör min hemmabio! har kämpat länge för att knåpa ihop alla högtalare vartefter man fått råd. det är det enda jag har kvar numer <!--emo&:P-->Bild<!--endemo-->
------------------------
"Fighting in forums is like competing in the special olympics,
eaven if you win, you are still retarded..."
------------------------
CRXStoffe
Wannabe
Wannabe
Inlägg: 0
Blev medlem: 25 juli 2004, 14:17
Ort: Broby

29 augusti 2006, 10:43

Oh shit!! <!--emo&:huh:-->Bild<!--endemo--> Jag som snart ska flytta ihop med min......
------------------------
Christopher Nilsson
stumpen
Användare
Användare
Inlägg: 288
Blev medlem: 7 april 2005, 22:12
Bil: Prelude -92a
Namn: Fredrik Björkman
Ort: MÅNKARBO- sthlm no more!

29 augusti 2006, 12:44

<!--QuoteBegin-CRXStoffe+29 Aug 2006, 10:43:25--><div class='quotetop'>QUOTE(CRXStoffe 4 29 Aug 2006, 10:43:25)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->Oh shit!! <!--emo&:huh:-->Bild<!--endemo--> Jag som snart ska flytta ihop med min......
[right][snapback]322172[/snapback][/right]
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->


hmmm samma tanke hära........
Användarvisningsbild
smacke
Master
Master
Inlägg: 1593
Blev medlem: 26 april 2004, 10:44
Bil: NSX
Namn: MarcusMaehlum
Ort: Mammas mage
Kontakt:

29 augusti 2006, 14:32

vi har gjort en överenskommelse...

hon bestämmer över gardiner å annant inredningstjafs å
jag bestämmer över allt som har med TV, stereo m.m att göra.. <!--emo&:D-->Bild<!--endemo-->

Så numera sitter det en 40" LCD i mahognyträ på väggen hemma... <!--emo&:wub:-->Bild<!--endemo--> <a href='http://www.swedx.se/image/download/env_08.jpg' target='_blank'>Bild på Mahogny 40"</a>

H/K 5000 klarar sig ett tag, men nya högtalare står på listan...
SMacke #364
PatrikGBG
Påläst
Påläst
Inlägg: 702
Blev medlem: 12 juni 2004, 19:43
Bil: FN2/CW2
Namn: Patrik Andersson
Ort: Svankällan

29 augusti 2006, 14:54

hahaha fan va spejsigt smackster...

mahognydildo oxå?
Patrik Andersson #928
Accord -09 executive Premium White, Civic Type R -09 Milano Red och Accord -80 Bläääck metallic

Urgammal
Användarvisningsbild
smacke
Master
Master
Inlägg: 1593
Blev medlem: 26 april 2004, 10:44
Bil: NSX
Namn: MarcusMaehlum
Ort: Mammas mage
Kontakt:

29 augusti 2006, 15:09

<!--QuoteBegin-PatrikGBG+29 Aug 2006, 14:54:13--><div class='quotetop'>QUOTE(PatrikGBG 4 29 Aug 2006, 14:54:13)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->mahognydildo oxå?
[right][snapback]322247[/snapback][/right]
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
nipps, men isf får de bli de små lösa högtalarna på bilden då man kan ha de till både ljud å dildo... stämmer ju me storleken på pappa smackes organ oxså.. <!--emo&:P-->Bild<!--endemo-->
SMacke #364
PatrikGBG
Påläst
Påläst
Inlägg: 702
Blev medlem: 12 juni 2004, 19:43
Bil: FN2/CW2
Namn: Patrik Andersson
Ort: Svankällan

29 augusti 2006, 22:15

jo den e ju mer äggformad än vanligt
Patrik Andersson #928
Accord -09 executive Premium White, Civic Type R -09 Milano Red och Accord -80 Bläääck metallic

Urgammal
Skriv svar