Sida 1 av 1

Ta bort egna trådar i forumet ?

Postat: 23 april 2015, 00:34
av Macbang
När kommer detta implanteras?? blir mindre jobb för admins om medlemmarna själva kan ta bort gamla trådar som ej ä relevanta längre, tänker mest på köpes / säljes trådar man ha gjort

Re: Ta bort egna trådar i forumet ?

Postat: 23 april 2015, 07:21
av Fixxe
Kommer troligen aldrig implementeras.

Re: Ta bort egna trådar i forumet ?

Postat: 23 april 2015, 20:06
av Macbang
Bara för att jag måste fråga, Varför kommer det inte implanteras i forumet?

Re: Ta bort egna trådar i forumet ?

Postat: 23 april 2015, 20:29
av Bullet---
Är egentligen inte så mycket jobb att låsa eller plocka bort trådar. Kruxet är många gånger att medlemmarna själva ändå hade glömt att ta bort sina trådar om till exempel sålt något eller om det dem haft till salu inte är aktuellt längre. Ofta man låser trådar där folk måste fråga om grejerna är kvar till salu och då är svaret att det är sålt.

Bara att slänga in ett meddelande "Lås tråd" om ni vill att det ska låsas så fixas det snabbt och enkelt. Brukar personligen kolla igenom många annonsen och se om grejerna blivit sålda eller ej (och ibland be folk att läsa på bland reglerna ;) ).

Re: Ta bort egna trådar i forumet ?

Postat: 23 april 2015, 20:40
av pasen
Inte värt att lägga tiden och besväret på att implementera nånting sådant, tyvärr.
Och den funktionen är egentligen bara användbar i köpes/säljes, och där finns det andra lösningar man skulle kunna titta på om det är något alla vill. Just nu har jag inte möjlighet att lägga tid på sådant, andra saker är prioriterade.

Jag tror att man kan ta bort sina egna inlägg dock.

Re: Ta bort egna trådar i forumet ?

Postat: 24 april 2015, 12:30
av Mordiiax
Man skulle kunna lägga in en automatiskt rensning av trådar som varit inaktiva i över 90 dagar till exempel. Då skulle mycket sorteras per automatik :)