Sida 1 av 1

Viköperdinbil.se -så här går det till i verkligheten!

Postat: 15 december 2017, 10:19
av Malkolm
Gjorde en värdering på min Accord på vikoperdinbil.se och den värderades till 30.527kr. Man skriver in bla regnr och miltal. Det är vad jag själv tycket Spot-on! Deras sida är väldigt enkel och vipps så hade jag tidsbikat ett möte för att träffa en personlig värderare som skulle testa bilen.
Väl på plats var det hyffsat proffsig nivå och trevlighetsgraden hel okey faktiskt. Han provkörde en sväng, sen in i lokalen och scannade bilen med ficklampa, rätt duktig kille faktiskt, rätt man på rätt plats. Gick igenom servicebok och precis allt det därman egentligen ska checka nör man köper en bil.

Efter 35min var han klar, hans bedömning var att bilen är precis så som man kan förvänta sig med dess miltal, dvs inte i nyskick men inte heller risig. Hans bud var 16.800kr.

Detta är alltså lurendrejeri, skojare, lögnare, alla fula knep som finns hos de mest oseriösa bilhandlare. Att få ett bud på nätet och sen när bilen står parkerad inne i deras lokal och ägarbytepappret ligger på hans kontor bli skambjuden med i princip hälften. Skamligt! http://www.viköperdinbil.se är alltså nya tidens bilskojare!

Re: Viköperdinbil.se -så här går det till i verkligheten!

Postat: 15 december 2017, 11:02
av hixen1987
Kan inte annat än hålla med dig, har gjort detta på en tidigare Type-R FN2, och argumentet var konstant "det är inte den starkaste bilen på marknaden". På den bilen var allt i ordning, och budet blev 20' under budet som gavs online. Undvik om ni kan alla därute!
//R

Re: Viköperdinbil.se -så här går det till i verkligheten!

Postat: 15 december 2017, 11:45
av lowpass
Haha intressant knep(?)
Ska också testa det!
Lägga ut bilen för ett pris på blocket, för att sedan begära det dubbla när köparen kört bilen :D

Re: Viköperdinbil.se -så här går det till i verkligheten!

Postat: 15 december 2017, 13:50
av pasen
Det är väl skillnad på vad bilen är värd och vad de vill betala ;)
Så är det ju alltid med bilfirmor, alla kategorier?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Re: Viköperdinbil.se -så här går det till i verkligheten!

Postat: 15 december 2017, 14:59
av anno
Gjorde likadant i Malmö...